maandag 14 juli 2014

De gouden vlogtip volgens 'Semir'

Wat zijn YouTube-netwerken?


YouTube-netwerken zijn netwerken die bestaan uit een organisatie en veelal enkele honderden YouTubers. Een YouTube-netwerk is een bedrijf die ervoor zorgt dat je geld kan verdienen met jouw YouTube videos. Door je bij een netwerk aan te melden krijg je een bepaald percentage van jouw inkomsten uitbetaald. Een deel van de inkomsten houdt het netwerk zelf, omdat zij ervoor zorgen dat jouw YouTubekanaal geoptimaliseerd worden, zij sponsorcontracten voor je regelen en vele andere aanvullingen hebben, zoals  bijv. vergaderingen, meetings en workshops. 

Enkele voordelen die een YouTube-netwerk kan bieden:
1. Ze optimaliseren je kanaal, zodat je beter vindbaar bent.
2. Ze optimaliseren je videos, zodat kijkers hier eerder en langer naar kijken.
3. Ze betalen je een bepaald percentage uit, wat je elke maand keurig kan verwachten op je PayPal account of Bankrekening.
4. Ze helpen je aan samenwerkingen met andere bedrijven, zodat je naast jouw inkomsten van de videos, ook nog eens wat bijverdiend met deze samenwerkingen!
5. Soms kunnen ze je helpen aan bepaalde materialen zoals een studio, camera-apparatuur, e.d.

Echter, vergeet niet dat JIJZELF altijd de schakel naar succes bent. Een netwerk kan je helpen, ondersteunen en proberen de motivatie erin te houden, maar JIJ bent degene die bepaald hoe succesvol je bent. Blijf werken aan je eigen content en wees dankbaar voor elke kijker, abonnee en like!

Doe mee met de vlogwedstrijd Weetewa en win een GOProcamera