dinsdag 11 maart 2014

Vlogwedstrijd 'Weetewa' over gender en homofobie van start!

Doe mee met de wedstrijd en win GoPro's, geldprijzen, uitzending op OP12 of een vlog met Zaka!

Ben je tussen 14 en 21 jaar? Dan kan je deelnemen aan het 'bootcamptraject' en maak je kans op de hoofdprijzen. Stuur voor 1 mei je vlogfilmpje door via het online registratieformulier.

Ben je te jong of te oud? Geen nood! Je kan nog steeds deelnemen aan de wedstrijd 'buiten categorie'. Je maakt dan nog steeds kans op een GoProcamera!

Maar wat is dat eigenlijk, een vlogfilmpje? 'Vlog' is een samentrekking van video -en blog. Vloggen is dus eigenlijk bloggen maar met video. Als vlogger praat je tegen de kijkers en je vertelt wat je bezighoudt. In deze wedstrijd dagen we je uit om te vloggen rond het thema 'gender en homofobie'. In het filmpje hieronder maken Wiete en Meneer de Mey je  wegwijs in het thema en de wedstrijd. 
Op de pagina 'tips' van deze wedstrijdblog vind je ook allerlei links die je kunnen helpen. Bovendien vind je op de twitter-account van Weetewa allerhande inspirerende tweets!




Lees zeker het wedstrijdreglement er eens goed op na vooraleer je begint te vloggen! Om geldig deel te nemen moet je trouwens minstens 1 keer het Weetewa-logo in je filmpje verwerken!

SUCCES!