donderdag 3 april 2014

Weetewa? Tof nieuws vanop de jongerenmediadag!

Weetewa was gisteren op de jongerenmediadag in Mechelen aanwezig en bouwde daar zijn studio op.
Wie dat wou kon onder begeleiding van vloggers 'MeneerDeMey' en 'Elmovlogs' zijn filmpje opnemen in onze studio. Enkele waaghalsen durfden het aan om voor de greenkey het beste van zichzelf te geven.

Ook aanwezig op de jongerenmediadag was
Kevser Marasligil, de jonge tv-maakster van het VRT jongeren-project Carte Blanche en  Youtube-vlogger onder de naam 'Waddupitskev'.  Ook zij zal deel uitmaken van de Weetewa-jury. Kevser ontmoette gisteren ook haar collegajurylid Tom De Cock (MNM) op de Jongerenmediadag.
Onder andere hún stem zal bepalen wie deze zomer aan de haal gaat met hoofdprijs tijdens de finale van de vlogwedstrijd 'Weetewa'.

De datum van de finale en prijsuiteiking is ondertussen ook gekend. Op zondag 20 juli om 18u worden de finalisten in Gent verwacht. Dan weten we wie er aan de haal gaat met de GoProcamera's, de geldprijzen, de zendtijd op OP12 én de vlog met Zaka!



De jongeren van het online magazine '21bis.be' duwden de Weetewa-crew ook een dictafoon onder de neus. Hun artikel over de wedstrijd kan je hier nalezen.