donderdag 8 mei 2014

The game goes on!

Heb jij nog niet deelgenomen aan de wedstrijd Weetewa? Geen nood! Je kan nog steeds je kans wagen om één van de prijzenpakketten (2de en 3de prijs) in de wedstrijd 'Weetewa' te bemachtigen. 


6 dappere bootcampers
6 vloggers stuurden ons vóór de eerste deadline van 1 mei hun video door. Zij schreven zich in voor het bootcamptraject. Enkel deze 6 maken kans op de hoofdprijs in deze wedstrijd. Op 18 mei kunnen zij ook in Antwerpen terecht voor een exclusief coachingsmoment. Je kan hun inzendingen bekijken via het Youtubekanaal van Weetewa!


Aanpassingen aan de wedstrijd
  1. Bootcamptraject afgesloten: de 6 dappere vloggers (zie hierboven) krijgen de komende maanden extra aandacht en extra voordelen. Je kan je geen kandidaat meer stellen om aan dit bootcamptraject deel te nemen. 
  2. Extra tijd om inzendingen door te sturen: De oorspronkelijke timing van de wedstrijd bleek voor enkele vloggers écht te krap. Daarom geven we iedereen die aan de vereisten in het wedstrijdreglement voldoet tijd tot 1 augustus om z'n vlog door te sturen. We hopen dat deze maatregel je voldoende tijd geeft om je vlog in te zenden. Je maakt nog steeds kans op 2 prijzenpakketten bestaande uit een GoPro Hero 3 Black/ €100/ uitzending op OP12.
  3. Onthoud! deadline 1 augustus & finaledag op 31 augustus!

Buiten Categorie?
Voldoe je niet aan de vereisten uit het wedstrijdreglement om deel te nemen, dan maak je toch nog kans op een GoPro! Alle informatie over dit zijtraject van de wedstrijd vind je hier.